Reserva tu calendario 2024

A Cercant Bubotes cercam sempre formes d'obtenir likes, i com que Instagram se'ns queda curt, feim expos, camisetes i ara un calendari.

No un calendari post-modernista on no pots apuntar res. Anys d'experiència de padrines mallorquines ens han duit a fer un calendari útil, pràctic, i per la gent que no té Instagram, perquè també sàpiguen qui son ses Bubotes.

Per això, llençam les pre-reserves de calendaris, perquè no costa gens quedar bé amb sa teva padrina, i amb 10€ li pots proporcionar un Google Calendar per tot l'any. Això si, si s'equivoca li hauràs de comprar es tippex a part.

Fotos basades en la nostra exposició itinerant "Sis Mirades", i en les que participen els següents fotògrafs:

Toni Oliver
@juanjopenalverphotography
@pepaguilar

Recorda #freepadrines


En Cercant Bubotes siempre buscamos formas de obtener likes, y como Instagram se nos queda pequeño, hacemos expos, camisetas y ahora un calendario.

No un calendario post-modernista donde no puedes apuntar nada. Años de experiencia de padrines mallorquines nos ha llevado a hacer un calendario útil, práctico, y para la gente que no tiene Instagram, para que también sepan quiénes son ses Bubotes.

Por eso mismo, lanzamos las reservas de calendarios, porque no cuesta nada quedar bien con tu abuela, y con 10€ le puedes proporcionar un Google Calendar para todo el año. Eso sí, si se equivoca le tendrás que comprar el tippex a parte.

 

Fotos basadas en nuestra exposición itinerante "Sis Mirades", y en la que participan los siguientes fotógrafos:
Toni Oliver
@juanjopenalverphotography
@pepaguilar

Recuerda #freepadrines