Inicio de temporada de Sis Mirades 2023

Queremos empezar el año a lo grande, y hemos hecho un pequeño vídeo presentación.

I comencem temporada amb Sis Mirades, de la mà de fotògrafs de Cercant Bubotes, i noves exposicions ja concertades.
Just a la Fira del Jai de Búger farà un any que estrenem aquesta exposició, que obre diferents finestres a Mallorca, conjugades per sis fotògrafs.
El sis no és un número màgic, sinó el nombre de fotògrafs que iniciarem el camí. Ara som més, una mica més savis i una mica més vells.
Properament us anunciarem nous destins, en allò que no deixa de ser un projecte que ha costat feina tirar endavant, alguns marcs trencats, algunes queixes a Leroy Merlín, i molta experiència acumulada.

--
Y empezamos temporada con "Sis Mirades", de la mano de fotógrafos de Cercant Bubotes, y nuevas exposiciones ya concertadas.
Justo en la Fira del Jai de Búger hará un año que estrenamos esta exposición, que abre diferentes ventanas a Mallorca, conjugadas por seis fotógrafos.
El seis no es un número mágico, sino es el número de fotógrafos que iniciamos el camino. Ahora somos más, un poco más sabios y un poco más viejos.
Próximamente os anunciaremos nuevos destinos, en lo que no deja de ser un proyecto que ha costado trabajo sacar adelante, algunos marcos rotos, algunas quejas a Leroy Merlín, y mucha experiencia acumulada.

Gràcies
@alex.dzt
@fgarcefotografia
@juanjopenalverphotography
@joancantallops
@jaume.perello
Toni Oliver
@mvallespirc
@pepaguilar

Gràcies a @lluqueta17 per prestar-se per gravar el vídeo i posar la música i Toni Coll, el nostre narrador.