Primera estructura de tres pisos

En castellà

Dissabte 28, dia d'Antònia Font, de pluges, neu i fred, ens vàrem reunir pel nostre setè assaig des de la formació de la colla.

Amb algunes absències, noves incorporacions com n'Alicia i les seves filles (unes cracks), vàrem fer un assaig atípic, amb visualització de vídeos de 3d6, columnes, pilars i al final, la gran prova.
No ens havíem aixecat més de dos pisos, fos per fer poms o fer segons i terços o terços i dosos, però ahir, vàrem anar més enllà, i vàrem pujar fent una estructura de terços, dosos i acotxador.
Les coses es comencen a posar sèries, i anam avançant, encara que no amb la suficient gent, el que demostra una gran tenacitat per part dels qui formem actualment la colla.


La setmana que ve promet ser millor, i sí, el que per uns és rutinari, per nosaltres formant una colla nova de zero, és tota una alegria i un triomf.

Queda molt de camí, moltíssim, però veure la cara orgullosa d'un padrí veient com la seva neta puja, no té preu, perquè el fet casteller no té edat, és un sentiment.

 

Fotos Pep Aguilar. Edició per Pep Aguilar


En català

Sábado 28, día de Antònia Font, de lluvias, nieve y frío, nos reunimos por nuestro séptimo ensayo desde la formación del grupo.

Con algunas ausencias, nuevas incorporaciones como Alicia y sus hijas (unas cracks), hicimos un ensayo atípico, con visualización de vídeos de 3d6, columnas, pilares y al final, la gran prueba.
No nos habíamos levantado más de dos pisos, fuera por hacer poms o hacer segons y terços o terços y dosos, pero ayer, fuimos más allá, y subimos haciendo una estructura de terços, dosos y acotxador.
Las cosas se empiezan a poner series, y vamos avanzando, aunque no con la suficiente gente, lo que demuestra un gran tesón por parte de quienes formamos actualmente la colla.


La próxima semana promete ser mejor, y sí, lo que para unos es rutinario, para nosotros formando un grupo nuevo de cero, es toda una alegría y un triunfo.

Queda mucho camino, muchísimo, pero ver la cara orgullosa de un abuelo viendo cómo su nieta sube, no tiene precio, porque el fet casteller no tiene edad, es un sentimiento.

Fotos Pep Aguilar. Edició per Pep Aguilar