Reprenem assajos post-nadal - Retomamos ensayos post-navidad

En castellà

Tornem a la càrrega, després de les celebracions de Nadal, amb molts objectius sota la màniga.
Assaig amb poca gent, en què introduïm exercicis de psicomotricitat, taller infantil i per finalitzar, una nova incorporació, un graller per a la nostra banda.

Estem preparant un gran cap de setmana amb la celebració de Sant Antoni a càrrec de l'Ajuntament de Puigpunyent, i malgrat la negativa d'actuar amb nosaltres per part dels dimonis Enfocats (ells sabran quin problema tenen d'actuar amb una colla que no és de Castellers de Mallorca), nosaltres seguim el nostre propi camí.

Setmanes intenses són les que estem vivint amb totes les traves d'associacions o entitats públiques associades a la colla abans esmentada, però seguim...

Fotos d'Ona Larrea, Martina Larrea i Pep Aguilar. Edició per Pep Aguilar


En català

Volvemos a la carga, después de las celebraciones de navidad, con muchos objetivos bajo la manga.
Ensayo con poca gente, en el que introducimos ejercicios de psicomotricidad, taller infantil y para finalizar, una nueva incorporación, un graller para nuestra banda.

Estamos preparando un gran fin de semana con la celebración de Sant Antoni a cargo del Ayuntamiento de Puigpunyent, y a pesar de la negativa de actuar con nosotros por parte de los dimonis Enfocats (ellos sabrán qué problema tienen con actuar con una colla que no es de Castellers de Mallorca), nosotros seguimos nuestro propio camino.

Semanas intensas son las que estamos viviendo con todas las trabas de asociaciones o entidades públicas asociadas a la colla antes mencionada, pero seguimos...

Fotos d'Ona Larrea, Martina Larrea i Pep Aguilar. Edició per Pep Aguilar