Cavalcada de reis - Cabalgata de reyes

En castellà

L'animositat en línia que hem rebut fins ara, es converteix en assetjament a certs membres de la nostra agrupació, que coneixen el sector dur de Castellers de Mallorca. L'argument és el mateix totes les vegades "Són quatre matats i no saben fer castells", argument que ja escoltem al novembre, relatat per un dels nostres membres a la boca d'algun resident d'Esporles.

Seguim, i aquesta vegada teníem cita a la cavalcada de reis de Puigpunyent, per amenitzar l'arribada dels reis traient els Gegants del poble, que feia anys que no sortien.

Era la segona vegada que Joan i Adrià provaven, però, com ens agraden els reptes, i al final som aquí per dinamitzar una mica el poble, allà que vam anar.
Joan i Adrià als comandaments dels Gegants , Cris i jo amenitzant amb música i Pep i el seu fill amb els Capgrossos.

 

A última hora es van sumar els Xeremiers de Galilea, que cada any han estat amenitzant la cavalcada, i als que ens vam unir amb la música mentre els reis saludaven pel balcó, tocant "La Balanguera".

Tot un desplegament, on la gent ens va donar l'enhorabona per treure els Gegants (ullet als que diuen que els castellers no són cultura mallorquina, no ho són, però ens coordinem perfectament).

Com podeu veure en aquesta última foto, integrats amb els Xeremiers tocant La Balanguera.

Per acabar, se'ns presenta un primer trimestre de l'any força complicat. Tenim actuacions, assaigs, activitats organitzades per als nens, però hem d'arribar a altres municipis, i és difícil.

Fotos de Maria de Lluc Oliver i edició per Pep Aguilar


En català

La animosidad online que hemos recibido hasta ahora, se convierte en acoso a ciertos miembros de nuestra agrupación, que conocen al sector duro de Castellers de Mallorca. El argumento es el mismo todas las veces "Son cuatro matados y no saben hacer castells", argumento que ya escuchamos en noviembre, relatado por uno de nuestros miembros en boca de algún residente en Esporles.

Seguimos, y esta vez teníamos cita en la cabalgata de reyes de Puigpunyent, para amenizar la llegada de los reyes sacando a los Gegants del pueblo, que hacía años que no salían.

Era la segunda vez que Joan y Adrià probaban, pero, como nos gustan los retos, y al final estamos aquí para dinamizar un poco el pueblo, allí que fuimos.
Joan y Adrià a los mandos de los Gegants, Cris y yo amenizando con música y Pep y su hijo con los Capgrossos. 

 

A última hora se sumaron los Xeremiers de Galilea, que cada año han estado amenizando la cabalgata, y a los que nos unimos con la música mientras los reyes saludaban por el balcón, tocando "La Balanguera".

Vamos un despliegue, donde la gente nos dio la enhorabuena por sacar a los Gegants (guiño a los que dicen que los castellers no son cultura mallorquina, no lo son, pero nos coordinamos perfectamente).

Como podéis ver en esta última foto, integrados con los Xeremiers tocando La Balanguera.

Para acabar, se nos presenta un primer trimestre del año bastante complicado. Tenemos actuaciones, ensayos, actividades organizadas para los niños, pero tenemos que llegar a otros municipios, y está difícil.

Fotos de Maria de Lluc Oliver y edición por Pep Aguilar