La tercera "colla" echa a andar

En castellà

La veritat és que m'he d'empassar les meves paraules. La veritat és que sí que el periodista de Castellers de Mallorca ha publicat un article sobre la presentació de Castellers de Tramuntana. La tercera "colla".

https://www.ultimahora.es/noticias/part-forana/2022/12/25/1851055/puigpunyent-colla-castellers-echa-andar.html 

Això sí, robant foteta del nostre perfil (https://periodistasandalucia.es/puede-un-periodista-publicar-imagenes-de-redes-sociales/) , i ni tan sols comunicant-se amb nosaltres, simplement recollint text entrecometes dels nostres posts d'Instagram, aprofitant això sí, per recordar que els fundadors som "Castellers de Mallorca" (érem), i recordant que hi ha hagut altres intents de colles fallides.

Una de les quals, a la qual està vinculat o ha participat "Gambirots de la UIB", on radicava tot el sector dur de CdM, alhora...

Aprofiteu i mireu-vos els comentaris xenòfobs i pregunteu-vos per què hi ha independentistes.

Seguim endavant...

 

En català

La verdad es que me tengo que tragar mis palabras. La verdad es que sí que el periodista de Castellers de Mallorca ha publicado un artículo sobre la presentación de Castellers de Tramuntana. La tercera "colla".

https://www.ultimahora.es/noticias/part-forana/2022/12/25/1851055/puigpunyent-colla-castellers-echa-andar.html

Eso sí, robando fotito de nuestro perfil (https://periodistasandalucia.es/puede-un-periodista-publicar-imagenes-de-redes-sociales/) , y ni siquiera comunicándose con nosotros, simplemente recogiendo texto entrecomillado de nuestros posts de Instagram, aprovechando eso sí, para recordar que los fundadores somos "Castellers de Mallorca" (éramos), y recordando que ha habido otros intentos de collas fallidas.

Una de las cuales, a la que está vinculado o ha participado "Gambirots de la UIB", donde radicaba todo el sector duro de CdM, a la vez...

Aprovechad y miraros los comentarios xenófobos y preguntaros por qué hay independentistas.

Seguimos adelante...