Presentació de Castellers de Tramuntana - Presentación de Castellers de Tramuntana

Versió en castellà

El 31 Oct publicava el primer post d'aquesta nova singladura. La primera reunió oficial dels fundadors de Castellers de Tramuntana.
Sabíem que seria difícil, molt difícil, estant en una illa poder tenir èxit i ser la quarta colla que ho intenta.

Quaranta-cinc dies després, el 18 Dic, érem a la plaça de Puigpunyent preparats per fer la nostra presentació.

A les 11h, i amb la gent enfaixant-se, els nostres músics van començar a tocar, per cridar l'atenció a la gent de la plaça, i aquí vam començar.

Tres pilars de 3 i dues estructures, en ambient festiu, a l'espectativa, per a nosaltres, va saber com una autèntica victòria sobretot el bullying digital rebut, per cert sector de certa colla.

Com veiem a les fotos, tot un èxit, esperant encarar el 2023 amb més activitats, i esperem que més gent per anar aconseguint el nostre objectiu final, el 3d6.

Aprofitar per dir que Castellers de Tramuntana buscarà ajudar i integrar-se dins del teixit cultural de Puigpunyent, així que diversos dels nostres membres participaran a la cavalcada de reis del mateix poble, tant els músics com amb els Gegants i Capgrossos.

T'interessa participar? Escriu-nos a @castellersdetramuntana a Instagram.

PD: esperem que el periodista que es va afanyar a publicar el cisma casteller amb la versió de Castellers de Mallorca, s'afanyi a anunciar la presentació de la tercera colla en actiu de l'illa.

Fotos de Tere, Pere Joan i Pep Aguilar

 

Aquí teniu el vídeo d'un dels pilars que es va fer


Versió en català

El 31 Oct publicaba el primer post de esta nueva singladura. La primera reunión oficial de los fundadores de Castellers de Tramuntana.
Sabíamos que sería difícil, muy difícil, estando en una isla poder tener éxito y ser la cuarta colla que lo intenta.

Cuarenta y cinco días después, el 18 Dic, estábamos en la plaza de Puigpunyent preparados para hacer nuestra presentación.

A las 11h, y con la gente enfajándose, nuestros músicos empezaron a tocar, para llamar la atención a la gente de la plaza, y ahí que empezamos.

Tres pilares de 3 y dos estructuras, en ambiente festivo, a la espectativa, para nosotros, sabió como una auténtica victoria sobre todo el bullying digital recibido, por cierto sector de cierta colla.

Como vemos en las fotos, todo un éxito, esperando encarar el 2023 con más actividades, y esperemos que más gente para ir consiguiendo nuestro objetivo final, el 3d6.

Aprovechar para decir que Castellers de Tramuntana buscará ayudar e integrarse dentro del tejido cultural de Puigpunyent, así que varios de nuestros miembros participaran en la cabalgata de reyes del mismo pueblo, tanto los músicos, como con los Gegants i Capgrossos.

Te interesa participar? Escríbenos a @castellersdetramuntana en Instagram.

PD: esperamos que el periodista que se apresuró a publicar el cisma casteller con la versión de Castellers de Mallorca, se apresure a anunciar la presentación de la tercera colla en activo de la isla.

Fotos de Tere, Pere Joan y Pep Aguilar

 

Aquí tenéis el vídeo de uno de los pilares que se hizo