La forja d'una nova associació - La forja de una nueva asociación

Versió en castellà

Temps fa, des de la primera vegada que es va parlar de Tramuntana. I el que estava a la ment d'uns, es va traslladar al paper, en procés lent, des de saber en quina adreça s'hauria d'actuar, seu, nom, membres, per després començar a plasmar en paper el logotip.

Dos mesos per al primer, una setmana per al segon, amb els dibuixos de la Martina i l'ajuda de vectorització del logo d'Impressrapid, fins a la serigrafia de 8 samarretes a Periscopi Estudi fa dues setmanes.

Ahir, amb la redacció dels estatuts, abandó de Castellers de Mallorca (1) i foto oficial amb les preuades samarretes d'estudi serigràfic seriós, comencem el camí 8 persones, bé, set i una personeta.

Suposo que pensar que crear tot això en 24 hores frega l'encefalograma pla, però de tot ha d'haver a la vinya de $deity. Arranquem el projecte set, amb el suport institucional de Puigpunyent, el suport d'alguns membres fundadors de Castellers de Mallorca i molt odi per part d'altres, que no conec.

Iniciem el camí a l'ombra del Galatzó, sent els que som, però tenint les coses clares, i encara que el camí és difícil, si la companyia és grata, tot va millor.

(1) La partida de Castellers de Mallorca va ser en acabar totes les actuacions programades, amb el nostre fill amb 38 de febre a l'última, i no dient res en el moment per no sembrar discòrdia al seu gran dia. Uns compleixen, altres desapareixen quan no els agraden les coses.
Uns hem aixecat CdM postcovid, altres no han estat. I els que no hi han estat, ara es creuen en el poder de la veritat absoluta.

Desitjo el millor a CdM, no són 5 anys perduts, són 5 anys d'aprenentatge. No a fer castells, ja que jo no sóc per a això, sinó 5 anys de fotos, calendaris i els últims 6 mesos de tabaler, perquè acostar-se a l'espatlla importa, encara que no sigui el teu.

Desitjar a CdM molts èxits, tant de bo les coses fossin diferents i cordials, però quin amant rebutjat, ha començat l'odi. Tot i així, hi ha persones molt especials que es queden allà dins, de les quals no diré nom, però ellxs ja saben qui són.

Cal dir que ja hem sortit a la premsa, de la mà d'un periodista establert a la colla de Castellers de Mallorca: https://www.ultimahora.es/noticias/palma/2022/10/31/1820259/castellers -mallorca-cisma-colla-palma.html 
Seria d'agrair que s'hagués preguntat a l'altra part.


Versió en català

Tiempo ha, desde la primera vez que se habló de Tramuntana. Y lo que estaba en la mente de unos, se trasladó al papel, en proceso lento, desde la saber en qué dirección se debería actuar, sede, nombre, miembros, para luego empezar a plasmar en papel el logo.

Dos meses para lo primero, una semana para lo segundo, con los dibujos de Martina y la ayuda de vectorización del logo de Impressrapid, hasta la serigrafía de 8 camisetas en Periscopi Estudi hace dos semanas.

Ayer, con la redacción de los estatutos, abandono de Castellers de Mallorca (1) y foto oficial con las preciadas camisetas de estudio serigráfico serio, empezamos la andadura 8 personas, bueno, siete y una personita.

Supongo que el pensar que crear todo esto en 24 horas roza el encefalograma plano, pero de todo tiene que haber en la viña de $deity. Arrancamos el proyecto siete, con el soporte institucional de Puigpunyent, el apoyo de algunos miembros fundadores de Castellers de Mallorca y mucho odio por parte de otros, a los que no conozco.

Iniciamos el camino a la sombra del Galatzó, siendo los que somos, pero teniendo las cosas claras, y aunque el camino es difícil, si la compañía es grata, todo va mejor.

(1) La partida de Castellers de Mallorca fue al acabar todas las actuaciones programadas, con nuestro hijo con 38 de fiebre en la última, y no diciendo nada en el momento para no sembrar discordia en su gran día. Unos cumplen, otros desaparecen cuando no les gustan las cosas. 
Unos hemos levantado CdM postcovid, otros no han estado. Y los que no han estado, ahora se creen en el poder de la verdad absoluta.

Deseo lo mejor a CdM, no son 5 años perdidos, son 5 años de aprendizaje. No a hacer castells, ya que yo no estoy para eso, sino 5 años de fotos, calendarios y los últimos 6 meses de tabaler, porque arrimar el hombro importa, aunque no sea lo tuyo.

Desear a CdM muchos éxitos, ojalá las cosas fueran diferentes y cordiales, pero cuál amante despechado, ha empezado el odio. Aún así, hay personas muy especiales que se quedan allí dentro, de las cuales no diré nombre, pero ellxs ya saben quienes son.

Cabe decir que ya hemos salido en prensa, de la mano de un periodista afincado en la colla de Castellers de Mallorca: https://www.ultimahora.es/noticias/palma/2022/10/31/1820259/castellers-mallorca-cisma-colla-palma.html 
Sería de agradecer que se hubiera preguntado a la otra parte.