XXIII Diada de los Castellers de Mallorca

Dissabte 21 d'octubre, estrena de camisa verda; avui venc de fotògraf, avui venc a retrobar-me amb antic companys per estar amb nous companys.

Diada dels Castellers de Mallorca a Cort, que va transcorrer fora cap problema, amb gran afluència i efusivitat de públic. Alguna gent del mateix va xerrar amb mi per demanar què feien, i al explicar-lis, es varen posar contents perquè mai havien vist castells.

Entrada a plaça amb un p4 caminat, estrenant com enxaneta aquella nina que vaig fotografiar al Castell de Bellver fa dos anys, efectuant el relleu generacional.

Varen començar las alternances, i Al·lots de Llevant va fer 3d6, 4d6, 4d6a i 2p4, tot dins el poc espai que hi havia entre públic i gent de l'altra colla.

I així tanc el cercle d'un any, on, d'un bon principi, hauria d'haver estat on estic ara, i no escoltar les venudes de moto que varen fer-me perdre diners, temps i mals de caps.

Crònica https://al-lotsdellevant.cat/diada-castellers-de-mallorca-2023/ 
Fotos https://al-lotsdellevant.cat/galeria-dimatges/?sgdg-path-83001819=10wJBRrnfl3FNU-dkikJDBPop8TYJlbfB/1JiU3V6qkyC_3tlVACJXpFOSiLQTcZ1wm 
Notícia https://www.ultimahora.es/noticias/sociedad/2023/10/21/2035227/fiesta-alturas-cort.html