Tornam a les fotos de Castells de la mà d'Al·lots de Llevant

Quan va esdevenir la meva sortida de Castellers de Mallorca, i abans de fundar Castellers de Tramuntana, ja tenia una idea a dins al cap de què volia fer un projecte fotogràfic de Castellers.
De fet, ja havia començat amb Castellers de Mallorca, però la meva sortida de la colla, va frustrar aquest intent.


Així que em vaig posar en contacte amb Al·lots de Llevant, per a poder dur a terme aquest projecte. Un projecte que a diferència de Castellers de Mallorca, es veuria des de defora, donant la visió d'un espectador.
Així que una vegada Al·lots de Llevant em va autoritzar fa 8 mesos, va esdevenir la creació dels Castellers de Tramuntana, i el seu dia a dia, em va llevar el temps que tenia per dedicar-hi hores al projecte.


Quan esdevé la meva dimissió de Castellers de Tramuntana, per principis, per no haver de tolerar a dues persones que abans que fer equip, el que arrosseguen són les ganes de comandar, i ja han fet l'intent de treure de la colla a la resta de fundadors, és quan, per salut mental, em torn a posar en contacte amb Al·lots de Llevant per començar el projecte.
Dit i fet, amb el seu SUS, i xerrant amb en Tomeu, quedam per l'actuació de les festes del Carme de Portocristo el 8 de juliol de 2023.


Allà em vaig trobar als excompanys de Castellers de Mallorca, que ens varen rebre genial (res a veure amb les pressions rebudes aquests 8 mesos), i vaig començar a retratar. Cada moment, cada persona especial.
Encara és prest per conèixer bé la colla, però ara sí, ara no deixaré que hi hagi res que interfereixi amb el que més m'agrada.

Gal·leria completa a: https://al-lotsdellevant.cat/galeria-dimatges/?sgdg-path-83001819=10wJBRrnfl3FNU-dkikJDBPop8TYJlbfB/1-5suD3Y4csGbXwIBaCi2kIDcXbGcQlXc